Raspored takmičenja u Jablanici i Konjicu

Takmičenja će se održati u Jablanici 23.05.2021. i u Konjicu 24.05.2021. godine. SIM-ovci će imati priliku učestvovati na Coca-Cola CUP-u u malom nogometu/fudbalu i Ultra CUP-u u malom nogometu/fudbalu.

Raspored takmičenja u Jablanici i Konjicu

Sub, 22. Maj 2021.


OBAVEZNO PROČITATI UPUTSTVA I PREPORUKE ZA UĆEŠĆE na LINKU

Svi treneri/voditelji su obavezni da uz Prijavni list dostave potpisanu saglasnost/ suglasnost, pojedinačno za svakog člana ekipe ili za pojedinca. Saglasnost/suglasnost isključivo mora biti potpisana od strane roditelja/staratelja koji odgovara za tačnost iste. Prijavni list možete skinuti na LINKU a saglanost/suglasnost na LINKU. Ekipe koje na teren budu stigli bez prijavnog lista i saglanosti/suglasnosti roditelja/staratelja neće imati pravo nastupa.

Svi takmičari/natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost. Organizatori manifestacije nisu odgovorni za eventualne povrede ili zdravstvene probleme koji bi se mogli dogoditi tokom i nakon takmičenja/natjecanja. Direkcija Igara će poduzeti sve mjere zaštite prema preporukama nadležnih institucija u vezi sa epidemiološkom situacijom.

Svi takmičari/natjecatelji su obavezni donijeti dokument sa slikom (đačka knjižica, pasoš, klubska registracija, itd. sa pečatom preko slike) koji je trener/voditelj dužan pokazati sa ovim dokumentom (Prijavni list) na upit protivničke ekipe prije početka utakmice. Dokumenti koja nemaju pečat preko slike (osim pasoša) smatraće se nevažećim i igrač/ica koji posjeduje isti nemaju pravo nastupa na takmičenju/natjecanju osim ako suprotna ekipa ne da saglasnost/suglasnost. Rodni list i zdravstvena knjižica su valjan dokument isključivo ako suprotna ekipa da saglasnost/suglasnost!

Direkcija Sportskih igara mladih je angažovala profesionalnu agenciju za zaštitu na terenima ali i pored toga Direkcija ne odgovara za lične/osobne stvari učesnika/ sudionika, tako da upozoravamo takmičare/natjecatelje da svoje lične/osobne stvari (mobitele, novčanike, opremu itd.) ne donose na terene ili da ih povjere svojim voditeljima/trenerima na čuvanje. Direkcija Igara ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari.

Sportske igre mladih imaju pravo korištenja prikupljenih podataka bez naknade i vizuelnog materijala (fotografije i video snimaka) sa takmičenja/natjecanja u komercijalne svrhe (za promociju SIM, sponzore i sl.) i produkciju TV emisije.

Svi učesnici su obavezni poštivati COVID19 protokol i sve upute službenih osoba nakon dolaska na terene. Na terenima nije dozvoljeno zadržavanje kao ni prisustvo gledalaca. Broj prijava je, zbog situacije sa pandemijom COVID19, ograničen.

 

Raspored takmičenja:

Jablanica

Gradska Dvorana

Ultra CUP u malom nogometu

Dječaci (2010. godište i mlađi)

Prijave/takmičenje 10:00h

 

Coca-Cola CUP u malom nogometu

Dječaci (2006. godište i mlađi)

Prijave/takmičenje 13:00h

 

Konjic

Stadion Partizanovo

Ultra CUP u malom nogometu

Dječaci (2010. godište i mlađi)

Prijave/takmičenje 16:30h

 

Coca-Cola CUP u malom nogometu

Dječaci (2006. godište i mlađi)

Prijave/takmičenje 17:30h

 

 

 

ABDMDBDNC2021BHINBINPIDSBOHDB