Raspored takmičenja u stonom tenisu

Takmičenje u stonom tenisu u 2020. godini će se održati u četiri grada Sarajevo, Zenica, Mostar i Tuzla. Zbog epidemiološke situacije i mjera koje su preporučili Zavod za javno zdravstvo FBiH, JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske i JZU „Zdravstveni centar Brčko“ ovogodišnja takmičenja će biti malo izmijenjenja i prilagođena trenutnoj situaciji.

Raspored takmičenja u stonom tenisu

Uto, 16. Juni 2020.


OBAVEZNO PROČITATI UPUTSTVA I PREPORUKE ZA UĆEŠĆE na LINKU

Svi treneri/voditelji su obavezni da uz Prijavni list dostave potpisanu saglasnost/ suglasnost, pojedinačno za svakog člana ekipe ili za pojedinca. Saglasnost/suglasnost isključivo mora biti potpisana od strane roditelja/staratelja koji odgovara za tačnost iste. Prijavni list možete skinuti na LINKU a saglanost/suglasnost na LINKU.

Svi takmičari/natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost. Organizatori manifestacije nisu odgovorni za eventualne povrede ili zdravstvene probleme koji bi se mogli dogoditi tokom i nakon takmičenja/natjecanja. Direkcija Igara će poduzeti sve mjere zaštite prema preporukama nadležnih institucija u vezi sa epidemiološkom situacijom.

Svi takmičari/natjecatelji su obavezni donijeti dokument sa slikom (đačka knjižica, pasoš, klubska registracija, itd. sa pečatom preko slike) koji je trener/voditelj dužan pokazati sa ovim dokumentom (Prijavni list) na upit protivničke ekipe prije početka utakmice. Dokumenti koja nemaju pečat preko slike (osim pasoša) smatraće se nevažećim i igrač/ica koji posjeduje isti nemaju pravo nastupa na takmičenju/natjecanju osim ako suprotna ekipa ne da saglasnost/suglasnost. Rodni list i zdravstvena knjižica su valjan dokument isključivo ako suprotna ekipa da saglasnost/suglasnost!

Direkcija Sportskih igara mladih je angažovala profesionalnu agenciju za zaštitu na terenima ali i pored toga Direkcija ne odgovara za lične/osobne stvari učesnika/ sudionika, tako da upozoravamo takmičare/natjecatelje da svoje lične/osobne stvari (mobitele, novčanike, opremu itd.) ne donose na terene ili da ih povjere svojim voditeljima/trenerima na čuvanje. Direkcija Igara ne odgovara za izgubljene ili otuđene stvari.

Sportske igre mladih imaju pravo korištenja prikupljenih podataka bez naknade i vizuelnog materijala (fotografije i video snimaka) sa takmičenja/natjecanja u komercijalne svrhe (za promociju SIM, sponzore i sl.) i produkciju TV emisije.

 

Raspored takmičenja u stonom tenisu:

18.06. Sarajevo

Prostorije STK STENS (Mis Irbina 12) u 10:00h

 

19.06. Zenica

Gradska Arena Zenica u 10:00h

 

20.06. Mostar

Prostorije Osnovne škole „Ivana Gundulića“ u 10:00h

 

Tuzla

Naknadno ćemo objaviti datum i satnicu takmičenja.